Pagina's

zondag 7 augustus 2011

Suri Cruise, verwend?

Suri Cruise, het kleine dochtertje van Tom en Katie Cruise verwend?

Van jongs af aan stappen we vaak in de hakken van moeders. Trots sloffend door de kamer, voelde je je een hele dame. Maar echt dragen mocht je ze nog niet. Vanaf je 12e jaar dragen de meeste meisjes pas pumps, maar Suri Cruise is hier een grote uitzondering op.

Op 3-jarige leeftijd liep dit prinsesje al op haar eerste hakken. Een grapje dachten we toen nog, maar haar hakkencollectie is in de loop der jaren alleen maar groter en groter geworden. Een dagje op je hakken naar het strand? Wij zouden dat niet zo snel doen, maar Suri gaat net als haar moeder, gewoon op hakken het zand in. Katie Holmes vindt het overigens helemaal niet gek dat haar dochter op jonge leeftijd al pumps draagt, volgens haar zijn het gewoon dansschoenen voor kinderen. Als dit geen diva wordt!


Suri Cruise is gezegend met ouders die haar modegevoel niet alleen kunnen waarderen maar ook koesteren. Er ging rond dat de vijfjarige voor ruim een ton aan schoenen bezit. Marc Jacobs, UGG Australia en zelfs Louboutin prijken aan Suri’s voeten. Ook haar garderobe doet niet onder met een waarde die geschat wordt op zo’n twee miljoen euro. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten